Schrijven in opdracht

Wil je een pakkende tekst die mensen aanspreekt? Neem contact op via e-mail op adres wernerv [at] nlooy [punt] nl. Ik verzorg krantenartikelen, sfeerverslagen, interviews, een puntig betoog, of columns.

Na overleg met jou, maak ik een tekst op proef, waarbij ik het principe no cure, no pay hanteer. Als tarief hanteer ik 15 eurocent per woord.

Opdrachtgevers:

VIVA
VIVA is een slim, journalistiek merk met een onderscheidende signatuur. VIVA heeft smoel. VIVA heeft zelfspot. VIVA heeft lef. VIVA heeft niets te verbergen. Met een knipoog en met relativeringsvermogen snijdt Viva onderwerpen aan.

Werner schreef columneske blogs voor VIVA waarvan hij een deel publiceerde in de columnbundels “Slagroom en Liefde”, “Staand Plassen is Levensgevaarlijk” en “Gemaakt voor Haar, Getest door Hem”.

Weekblad Gilze en Rijen
Weekblad Gilze en Rijen is een wekelijkse huis-aan-huis krant in de Gemeente Gilze en Rijen die sinds 1979 door Uitgeverij Em. de Jong wordt uitgegeven, met een oplage van 11.500 exemplaren.
Plaatselijke correspondenten schrijven wekelijks over het nieuws in de regio. Werner schrijft als correspondent. Daarnaast verschijnt er om de twee weken een column van hem in het weekblad.

Gemeente Tilburg
Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de zevende stad van Nederland. Een stad waar het prettig wonen, werken en recreƫren is. Een stad waar iedereen het zijne kan vinden. De stad heeft een volkse cultuur met een in het oog springend evenementenseizoen dat uitstrekt van april tot november. Kortom: Tilburg heeft veel te bieden.
Werner schreef columns voor het blad ‘Plein’.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.