Gratis e-book

Onderstaande e-books kun je hier gratis downloaden:

Gemaakt voor haar, getest door hem

Wat gebeurt er als een man besluit zich te verdiepen in het gebruik van mascara, tampons, strings en epileerapparaten? Je leest het in deze komische columns.
Op eReaders.nl zijn we best wel fan van Werner van Looy
eReaders.nl

Twee artikelen gelezen en ik lig al compleet in een scheur!!!
Deze man is zo’n fijne schrijver… Downloaden die handel!!!

Serena Cloos

De schrijver heeft een lekkere/leuke schrijfstijl erg fijn om te lezen, en dat heeft er ook voor gezorgd dat ik nu ook zijn andere boekjes zoals deze heb gedownload van zijn site. Ik moet gewoon verder lezen.
Review op Goodreads

Ik streef naar gelijkwaardigheid tussen de seksen. Daarom heb ik het op mij genomen om mezelf te bekwamen in het gebruik van typische vrouwenartikelen. De korte verslagjes die ik hierover schreef heb ik samen met enkele van mijn Viva.nl columns gebundeld in dit e-book. Mannen die dit lezen zullen denken: ‘Vrouwen zijn gek.’ En vrouwen die het lezen zullen denken: ‘Ongelooflijk, mannen snappen er werkelijk waar geen snars van.’

4120 Downloads

Sorry…

“Hardop gelachen met deze pijnlijk goed geschreven tragikomedie.”
Iris Houx

“Wat kan Werner schrijven! Hij heeft een zeer soepele schrijfstijl met een aangenaam onderkoelde humor. Meer dan een keer schoot ik hardop in de lach.”
Iris Boter

Jakob Tenor droomt van een losbandig leven als schrijver. Zijn geraffineerde vrouw Rilana wil dat hij er is voor zijn gezin. Als Jakob zichzelf weer eens laat gaan, zet ze hem het huis uit. Ze dwingt hem een keuze te maken: zijn gezin of zijn oeuvre. ‘Sorry…’ is een tragikomische novelle over de zin van het leven; een praatgroep voor mislukte schrijvers en de bloedmooie schoolpleinmoeder Tryféna, die weinig interesse toont in Jakob Tenor, maar toch wel erg veel van hem af weet.

6218 Downloads

Grote jongens

“Erg spannend, goed geschreven en met een nogal onverwachte ontknoping! Roald Dahl en Stephen King waardig.”

“Af en toe bangmakend realistisch.”

Twintig jaar na een dramatisch verlopen reünie komen vier collega’s opnieuw bij elkaar in een vakantiehuis nabij Durbuy. Juist als er verbroedering plaatsvindt, dient zich onverwacht een vijfde persoon aan waardoor de stemming omslaat. Die nacht komt zijn verhaal naar boven, een stuitend geheim dat een zware druk legt op de groep, want staat weten gelijk aan medeplichtig zijn? Wanneer de man wil vertrekken, nemen de vier het recht in eigen hand.

Deze novelle kun je hier gratis downloaden.

16627 Downloads

Staand plassen is levensgevaarlijk

Vol zelfspot! Werner schroomt niet om zelf met de billen bloot te gaan. Erg herkenbaar en met een scherp pennetje geschreven.
Iris Boter

Heerlijk herkenbaar. Een aanrader.
Sandra den Brok – Stienen

Een leuk boekje om tussendoor te lezen.
www.ereaders.nl

Dit gratis e-book bevat 46 columns die eerder werden gepubliceerd op de website van Viva. Dit e-book mag met toestemming van mij worden verspreid.

Om het gratis e-book te downloaden kun je de volgende link gebruiken:

14913 Downloads

Slagroom & Liefde

‘Slagroom en Liefde’ is een digitaal boek dat je hier gratis kunt downloaden. Cadeautje van mij!

Werner schrijft wel hele leuke en herkenbare stukjes
http://www.mijnipad.net

Hahaha, wat een ontzettend grappig boekje!!!
Serena Cloos op Goodreads

Vind je het boekje leuk, stuur het dan door naar vrienden. Dit e-book mag namelijk met toestemming van mij worden verspreid.


18607 Downloads

23 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.