Gratis e-book

Onderstaande e-books kun je hier gratis downloaden:

Gemaakt voor haar, getest door hem

Twee artikelen gelezen en ik lig al compleet in een scheur!!!
Deze man is zo’n fijne schrijver… Downloaden die handel!!!

Serena Cloos

We streven al jaren naar gelijkheid tussen de seksen. Tegenwoordig is het gelukkig heel normaal dat een vrouw arts is, of dat een man tijd besteedt aan de kinderen en het huishouden. Het is ook niet meer gek dat vrouwen broeken dragen. Gek genoeg is het nog wel raar wanneer een man een rok draagt, of als mannen make up gebruiken of nagels lakken. Als we echt consensus willen bereiken, moeten mannen een inhaalslag maken!

Omdat ik graag voorop loop in de meute, heb ik het op mij genomen om mezelf te bekwamen in het gebruik van een aantal typische vrouwenartikelen. De korte verslagjes die ik hierover schreef heb ik samen met enkele columns die ik voor Viva.nl schreef gebundeld in dit e-book. Mannen die dit lezen zullen denken: ‘Vrouwen zijn gek.’ En vrouwen die het lezen zullen denken: ‘Ongelooflijk, mannen snappen er werkelijk waar geen snars van.’

121 Downloads

Sorry…

“Hardop gelachen met deze pijnlijk goed geschreven tragikomedie.”
Iris Houx

“Wat kan Werner schrijven! Hij heeft een zeer soepele schrijfstijl met een aangenaam onderkoelde humor. Meer dan een keer schoot ik hardop in de lach.”
Iris Boter

Jakob Tenor droomt van een losbandig leven als schrijver. Zijn geraffineerde vrouw Rilana wil dat hij er is voor zijn gezin. Als Jakob zichzelf weer eens laat gaan, zet ze hem het huis uit. Ze dwingt hem een keuze te maken: zijn gezin of zijn oeuvre. ‘Sorry…’ is een tragikomische novelle over de zin van het leven; een praatgroep voor mislukte schrijvers en de bloedmooie schoolpleinmoeder Tryféna, die weinig interesse toont in Jakob Tenor, maar toch wel erg veel van hem af weet.

3451 Downloads

Grote jongens

“Erg spannend, goed geschreven en met een nogal onverwachte ontknoping! Roald Dahl en Stephen King waardig.”

“Af en toe bangmakend realistisch.”

Twintig jaar na een dramatisch verlopen reünie komen vier collega’s opnieuw bij elkaar in een vakantiehuis nabij Durbuy. Juist als er verbroedering plaatsvindt, dient zich onverwacht een vijfde persoon aan waardoor de stemming omslaat. Die nacht komt zijn verhaal naar boven, een stuitend geheim dat een zware druk legt op de groep, want staat weten gelijk aan medeplichtig zijn? Wanneer de man wil vertrekken, nemen de vier het recht in eigen hand.

Deze novelle kun je hier gratis downloaden.

11750 Downloads

Staand plassen is levensgevaarlijk

Vol zelfspot! Werner schroomt niet om zelf met de billen bloot te gaan. Erg herkenbaar en met een scherp pennetje geschreven.
Iris Boter

Heerlijk herkenbaar. Een aanrader.
Sandra den Brok – Stienen

Een leuk boekje om tussendoor te lezen.
www.ereaders.nl

Dit gratis e-book bevat 46 columns die eerder werden gepubliceerd op de website van Viva. Dit e-book mag met toestemming van mij worden verspreid.

Om het gratis e-book te downloaden kun je de volgende link gebruiken:

11985 Downloads

Slagroom & Liefde

‘Slagroom en Liefde’ is een digitaal boek dat je hier gratis kunt downloaden. Cadeautje van mij!

Werner schrijft wel hele leuke en herkenbare stukjes
http://www.mijnipad.net

Hahaha, wat een ontzettend grappig boekje!!!
Serena Cloos op Goodreads

Vind je het boekje leuk, stuur het dan door naar vrienden. Dit e-book mag namelijk met toestemming van mij worden verspreid.


15295 Downloads

20 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.