Wie jarig is trakteert!

Website_kleinWat doe je als je jarig bent? Trakteren natuurlijk! Vorig jaar deed ik dat al met het gratis e-book ‘Slagroom & Liefde’ dat inmiddels meer dan 5000x is gedownload (ja, daar stond ik zelf ook van te kijken). Dit jaar wilde ik het grootser aanpakken.

Vanaf vandaag is ‘Staand plassen is levensgevaarlijk’ hier gratis te downloaden. Het e-book bevat columns die eerder op Viva.nl verschenen. De bundel is dikker dan zijn voorganger, bovendien heb ik wat meer tijd gestoken in de vormgeving. Er staan grotere afbeeldingen in met quotes uit de stukjes.

Het e-book kun je hier gratis downloaden, maar je kunt ook een gesigneerd exemplaar bestellen. Dat lees je goed: een gesigneerd e-book! Voor twee euro kun je het hier op deze site bestellen. Ik maak dan speciaal voor jou (of voor iemand die jij wil verrassen met iets bijzonders) een e-book op maat, met een persoonlijke, handgeschreven boodschap erin. Een unicum in Nederland!

Bovendien is er een gedrukt exemplaar verkrijgbaar voor €10 (incl. verzendkosten). Leuk voor op jouw toilet of om cadeau te geven aan iemand anders met een toilet. Leg het ergens weg waar toiletbezoekers het kunnen zien liggen en ik garandeer je dat meer mannen zittend zullen plassen. Bestellen? Vul het bestelformulier hieronder in:

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.