Werner rekent af met dode huidcellen

Vrouwen zijn lieflijke wezens. Ze zijn van de zachte aanpak. Ze gebruiken geen ruw washandje om zichzelf in te zepen, zoals wij mannen doen, maar pakken zachte sponsjes die als bootjes deinen over de welvingen, schuimstrepen in hun kielzog achterlatend, tenminste, zo zag ik ze dat doen tijdens de keren dat ik zo’n Fa-Fantastische reclame van Fa voorbij zag komen op de televisie. Wat had ik die meiden van Fa toch graag mijn Gouden Loeki gegeven.

Chinees tomatensoepje
De huid van een vrouw is romig zacht. Maar wat blijkt? Dat komt helemaal niet door dat wassen met sponsjes. Welnee. De vrouw pakt zichzelf enorm hard aan om zo glad te worden. Dat doen ze door te scrubben. Met behulp van een steen, scrubgel, een kaasrasp of schuurpapier, schaven ze de bovenste huidlaag weg, totdat de huid de kleur heeft van een Chinees tomatensoepje. Ze gaan niet echt bloeden, want de huidcellen die ze bij dit proces verwijderen, waren toch al dood.

Minder stofzuigen
Het scrubben werkt gunstig op meerdere vlakken. De huid wordt gladder en het huis blijft schoner, dit omdat huisstof voor het grootste gedeelte bestaat uit dode huidcellen. Een vrouw die scrubt ziet er jong uit, ze voelt lekker glad en ze heeft meer tijd voor seks omdat ze minder tijd kwijt is aan stoffen en stofzuigen. Kortom: iedere vrouw zou een flinke pot body scrub moeten krijgen, met een romantisch gedicht erbij. Helaas dat er niets rijmt op scrubben, anders zou dat werkelijk een goed idee zijn.

Dit is een blog voor het online magazine whoopsiedaisy.nl, klik hier voor het complete artikel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.