Werner is een geboren visagist

Mijn ogen zijn heel saai. De blonde wimpers klitten ondanks hun korte lengte aan elkaar, de kleur van de iris is doorsnee donkerblauw en onder het oog zitten chronische grauwe verdikkingen. Ik heb dan wel een beginnend bierbuikje, maar mijn oog kan er ook wat van. Helaas voor mij dragen mannen zelden make up voor hun ogen. Dat zou een uitkomst zijn: elke ochtend een likje verf aanbrengen om al je tekortkomingen te verdoezelen. Speciaal voor Whoopsiedaisy pakte ik het oogpotlood en de oogschaduw om mijn oogpartij eens flink op te vijzelen.

Natuurtalent
Wat blijkt: ik ben verschrikkelijk goed in het opbrengen van oog make up. Ik heb een natuurlijk talent voor visagie en ben als het ware een tweede Mari van de Ven. Die gave kwam al eerder aan het licht hoor. Zo kan ik enorm goed kinderen schminken. Tenminste, dat hoor ik van anderen. Ik krijg geregeld complimenten van mensen als ik mijn kind heb veranderd in een moerasmonster (groen met vlekken), of in een kikker (groen met vlekken), of in een heks (groen met vlekken). Dat deed ik met kwastjes. Maar vanavond heeft mijn vrouw mij het echte gereedschap in handen gegeven. Het resultaat was verbluffend.

Dit is een blog voor het online magazine whoopsiedaisy.nl, klik hier voor het complete artikel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.