Toneel

Levend standbeeld

Altijd al een mooi standbeeld gewild? Laat Stan een dagje komen. Stan Beeld is een vriendelijke man van steen die zich prima thuis voelt op een braderie, jaarmarkt of pleinfeest.

Stan uitnodigen? Neem contact op:

Sauwelen

Sauwelen is hetzelfde als tonpraten of buutreednen. De sauwelaar staat in een rote ton en vertelt op humoristische wijze over wat er allemaal gaande is in de gemeente. De Rijense Carnavals Stichting organiseert elk jaar sauwelavonden rond het tweede weekend van januari. De kaartvoorverkoop start op 11 november en kaarten zijn te verkrijgen bij Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen.

Werner als Sneeuwwitje in 2018
Werner als Kelvin Klein in 2019

Fluor Festival

Voor het Fluor Festival schreef Werner in opdracht van Gemeente Gilze en Rijen een komisch toneelstuk over opvallen in het verkeer door middel van fluorescerende kleding en lampjes. Werner speelde in dit toneelstuk samen met Annelie Reuser.

Klucht

December 2019 werd de klucht ‘Gilze en Rijen, op zich al een klucht’ opgevoerd op het podium van Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. Het script was van Koos Levens. De regie was in handen van Silvy Levens en een aantal markante Rijen- en Gilzenaren speelden de hoofdrollen. Werner speelde de homoseksuele buurman Bert, een komisch bijfiguur.