Gratis E-book

We streven al jaren naar gelijkheid tussen de seksen. Tegenwoordig is het gelukkig heel normaal dat een vrouw arts is, of dat een man tijd besteedt aan de kinderen en het huishouden. Het is ook niet meer gek dat vrouwen broeken dragen. Gek genoeg is het nog wel raar wanneer een man een rok draagt, of als mannen make up gebruiken of nagels lakken. Als we echt consensus willen bereiken, moeten mannen een inhaalslag maken!

Omdat ik graag voorop loop in de meute, heb ik het op mij genomen om mezelf te bekwamen in het gebruik van een aantal typische vrouwenartikelen. De korte verslagjes die ik hierover schreef heb ik samen met enkele columns die ik voor Viva.nl schreef gebundeld in dit e-book. Mannen die dit lezen zullen denken: ‘Vrouwen zijn gek.’ En vrouwen die het lezen zullen denken: ‘Ongelooflijk, mannen snappen er werkelijk waar geen snars van.’

Download mijn nieuwe columnbundel:

4120 Downloads

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.