Dag Viva!

Hallo Vivapubliek, welkom hier op mijn privé blogsite. Het is hier vrij stil geweest de afgelopen tijd, maar vanaf nu zullen hier zo nu en dan nieuwe blogs of columns van mij verschijnen. Je bent van harte welkom om die te blijven lezen. Wil je een berichtje ontvangen wanneer er een nieuwe column staat? Vul dan rechts bij ‘abonnement nemen’ jouw email adres in.


 

 

 

5 comments

 • Hallo Werner
  Leuk dat je weer gaat schrijven.Jammer alleen dat er geen abonnement nemen aan de rechterkant staat,om zo een berichtje te ontvangen als er een nieuwe column verschijnt.Ik hoop het ook op deze manier in orde komt
  Veel succes en een vriendelijke groet van Mijke

 • Hoi Mijke. Omdat je al een abonnement hebt en al berichten ontvangt zodra hier iets wordt geplaatst, zie jij geen knop meer staan. Komt dus allemaal goed.

 • Ik snap ‘t niet… Dag Viva? Ga je weg bij Viva? Maakt mij niet uit hoor, als je maar érgens blijft schrijven!!! (Maar als je weggaat blijven er weinig redenen over om nog naar Viva.nl te gaan!)
  Groeten,
  Marieke.

 • Oh ik zie het al… (Ik had de email over deze blog ruimschoots voor je blog op viva.nl…) Ik hoop dat je hier wel verslag blijft doen van de geweldige avonturen van je gezinnetje. Ik moet er altijd heerlijk om lachen. Jammer dat we nu niet meer 3x per week een shotje Werner krijgen. 🙁

 • Na het lezen van het stukje op viva.nl snap ik helemaal wat je bedoeld. Groot gelijk dat je voor jezelf kiest en ik blijf je stukjes hier echt wel volgen (wat had je anders gedacht zeg!).
  Erg jammer voor viva.nl, dat wel. Twee van hun ‘top-bloggers/columnisten’ weg in 1 week.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.