Arie weet het ook niet

Arie. Die naam alleen al. Het is toch pech als je Arie heet. De betekenis is dan wel Leeuw van God, maar had dan Leeuw van God geheten en niet Arie. Arie Boomsma heeft dan wel weer manen, dus gaat die vergelijking toch op? Of zijn het hair extensions, want op sommige foto’s is zijn haar kort, of weg.

Arie heeft dat wilde dat vrouwen leuk vinden, eigenlijk heeft hij een lijf en een kaaklijn die vrouwen leuk vinden. Hij heeft ook enorme gaten in zijn wangen en hij lacht heel lief. Maar die tatoeages, tja. Tweeslachtig is het allemaal wel. Is hij nou lief of stout? Meisjes staan in de rij om dat uit te vinden, maar één ging hen voor. Al tien jaar heeft hij een meisje: Kieu (sorry dat ik moet denken aan biljart). Niet dat het altijd even goed ging tussen die twee: ze zijn al een keer een jaar uit elkaar geweest.

Arie kondigde bij Tante Es aan te gaan trouwen met zijn grote liefde. Samen op de foto zijn ze een soort van John Lennon en Yoko Ono, alleen stellen ze hun Bed-In uit totdat ze getrouwd zijn. Ze mogen van mij in het guinnessbook of records voor het langste voorspel ooit. Veertig dagen zonder seks is er kinderspel bij. Het huwelijk is al in 2008 aangekondigd, maar is het er ooit gekomen?

Arie lijkt te willen zeggen: helaas, ook ik weet het niet.

Arie weet het niet

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.